d a n i e l a l o u i s e

black x2

Publicerad 2014-02-26 20:05:00 i Mixed, Shopping,

Festtopp HÄR // Byxor HÄR
 
Toppen beställde jag hem för någon vecka sedan och gillar den sådär om jag ska vara ärlig, men tror den kan bli nice i sommar med en solkysst hy och vita shorts typ. Byxorna från dr.denim är väll ett standrad köp när de gamla paret slitits ut och nu va det dax för ett par nya! 

mr. wednesday

Publicerad 2014-02-26 17:27:52 i Mixed,

Efter en grå onsdag, ett matteprov, en tröst-godispåse och en nödvändligt samtal... Ska jag nu slå mig ner med en kopp te framför bloggar och skvaller innan jag ska ta tag i kvällen. Jag har ett kemiprov att plugga till och ett rum som är helt kaos och måste städas. Har fixat min ''walk-in-closet'', ska bara fixa en spegel, bättre belysning osv där inne så blir de säkert kanoners. Men nu behöver jag komma igång om jag ska hinna allt! Kom på att jag måste fixa käk till mig själv, inte alltid kul att vara ensam hemma...

no filter needed

Publicerad 2014-02-25 15:45:13 i Mixed,

Godeftermiddag! Hur underbart är inte vädret? Solen skiner och det blåser ingenting, lycka. Hoppas verkligen på en tidig vår! Hur är vädret i stockholm förresten? Åker ju upp med tjejerna nu i helgen och hoppas på bra väder där med.

Ska slänga i mig något att äta innan jag ska sätta mig och räkna matte hela eftermiddagen och kvällen om det så behövs. Har matteprov imon och är så nervös... Det enda posetiva med imon är väll att det är två dagar kvar till helg då!
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela