d a n i e l a l o u i s e

beanies

Publicerad 2013-09-30 15:53:32 i Mixed, Tips,

hot beaniesTycker dessa är riktigt feta! Kanske inte riktigt min stil riktigt men sett folk i stan som matchar dom hur nice som helst. Ett höst tips från mig till alla er swagers. Finns att beställa HÄR bland annat för endast 129kr!!

tips: omelett

Publicerad 2013-09-30 15:22:22 i Mixed, Tips,

När jag kommer hem ifrån skolan så är jag oftast hungrig och då är det snabbaste och godaste är omelett! Det är så himla enkelt att göra och man kan tilllägga/fylla den nästan vad som helst som faller den i smaken. Kan vara allt ifrån skinka, bacon, korv osv. Ost kan även vara gott i! Men för att göra själva omeletten är det bara till att ha:
• 2-3 ägg
• Lite salt/ örtsalt och peppar
• Sedan en skvätt mjölk för att göra den fylligare
Det är endast det ni behöver, vista ihop lite snabbt och sedan är det klart!

omlott trenden

Publicerad 2013-09-30 10:32:00 i Mixed, Mode/Collage,

omlott toppar
BIKBOK// Zara // Zara
 
Som ni säkert vet så är det väldigt inne med omlott tröjor, linnen, blusar osv. Själv tycker jag om det jätte mycket! En litet detalj liksom. Det jag gillar med den från bikbok är att man kan ha den både bakåt och framåt! Alla plaggen i collaget kostar mellan 250-400. Om man vill piffa upp de lite tycker jag man kan kan matcha det med lite spetts som sticker upp. Finns bland annat också på bikbok. Vad tycker ni om omlott trenden?

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela