d a n i e l a l o u i s e

om att älska

Publicerad 2013-11-30 11:44:00 i Tips,

Vet inte alls mycket om Michaela Forni förutom att hon har en blogg och har skrivit en bok ''Om att älska''. Jag har sett massa citat och utdrag ur hennes blogg överallt, instagram, tumblr andra bloggar osv. Det lilla jag fått se av boken har verkligen fångat mitt intresse, hon skrivit på ett sådant bra sett, precis som vi tjejer sjävla tycker, känner och mår. Ska se om jag hittar denna boken någonstans, annars ska jag beställa den!

godmorgon lördag

Publicerad 2013-11-30 11:23:57 i Mixed,

Jag och Manuela stannade bara hemma hos mig igår, tittade på serier osv. Det var så skönt och jag tror vi båda verkligen behövde vila ut oss lite! Minns inte senast jag var hemma en fredag liksom... Idag är det lördag och jag har lite ärenden att göra, sen får jag se vad som händer. Tänkte börja med att äta frukost nu iallafall. Puss så länge!
mm en bild på min frukost i våras, hehe...

Friday baby

Publicerad 2013-11-29 18:34:56 i Mixed,Fredag idag! Självklart firar vi det med en fika i stan, ska sitta här ett tag till och efter det drar vi nog oss mot mig. Tror vi ska hem och mysa, om inte så hör jag av mig med lite live update! Nu ska jag äta min goda macka, puss

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela