d a n i e l a l o u i s e

Nyåsafton

Publicerad 2012-12-31 09:51:35 i Mixed,

Hade seriöst en av de roligaste kvällarna på väldigt länge igår, perfekt avslut på året. Världens bästa tjejer♥ Idag har jag massor av göra, kommer antagligen inte blir bästa bloggnings dagen dvs, vilket jag tror ni har förståelse för? Ska göra ett Q/A nu , försöka göra ett tidsinställt och så ska jag försöka höra av mig ikväll. Blir det bra? Jadå. Ska göra en års resume någon av dagarna här framför. Men annars så önskar jag er ett gott nytt år!!!

Now:

Publicerad 2012-12-30 19:19:07 i Mixed,

Felicia kom till mig runt 3 tiden, sen dess har vi hållt på med en liten sak som jag ska försöka bli klar med så snart som möjligt, haha har inte skrattat såhär mycket på länge!! Nu ska vi sätta oss på bussen, virrsan följer med och så åker vi till maxi, köper gott och ska titta på film. bara ta det lungt såhär kvällen innan nyår, sounds good. Hör av mig snart, puss

dagens planer

Publicerad 2012-12-30 13:12:52 i Mixed,

Fyy vad skönt att vara hemma, bästa känslan att komma hem när man varit utomlands. Dock har jag ju varit sjuk mesta dels av tiden där nere, så har inte haft jäääätte kul och så har jag varit hur stressad som helst inför nyårsplanerna, vet inte hur många gånger vi ändrat planerna. Men nu är det iallafall spickat en bit in på kvällen, suttit hela förmiddagen i en gruppchatt och diskuterat mat osv, kommer bli as naiizz. Ska dock inte ha för höga förväntningar, man blir alltid så besviken då, eller det blir jag iallafall... Idag ska jag träffa Felicia! Saknat henne sååå, hann ju aldrig träffa henne innan jag åkte. Vi ska även göra en liten hemlig grej till bloggen som kanske kommer upp lite senare, hoho. Nu ska jag hänga och vika mina kläder som ligger i ett berg på min säng... Blog you later!!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela